Dagboek

Aantal berichten: 114
Ga naar:   

Carnaval 2015

14 februari 2015
cheekyyesLeve de Carnaval, meegelopen met de optocht, wel ver hoor, veel lol gehad onderweg en er waren mooie praalwagens. Een leuke kindermiddag bij de Rooie Rijers met drinken, sminken en gave disco muziek van K3. Ik was natuurlijk onze lieve heer beestje gesminkt en  er was ook een zeerover, OPA. leuk hoor. Tot het volgende Carnaval ALAAF

Dansfestival 2014

10 mei 2014
Heeeeel spannende dag wij gaan naar het Dansfestival met onze groep Dancin `Delft.
Om 13:00 uur verzamelen en het optreden begint om 14:00 uur Allemaal rokjes aan en dan maar wachten op te beginnen, heeel spannend. Het ging allemaal heel goed en iedereen was er, mamma , pappa en ook oma en opa. In de pauze een chippy eten en even rusten voor de finale, heeeeeeeeeeeel mooi.

Zandkasteel

07 mei 2014
Een heerlijke middag naar Zandkasteel in de schouwburg Rijswijk, allemaal gezien, Koning Koos, Sassa en Toto. Na afloop nog even wat gedronken en dan naar Delft om...........pannekoeken te eten. Wat een feest voor Zoë maar ook voor Oma en Opa die genieten dubbel van zo`n tuttelemut.

Plaswijck

19 maart 2014
Heerlijk op woensdagmiddag naar Plaswijck geweest met Alissa. In de draaimolen en treintje door het park. Patatjes en kipstukjes met appelmoes gegeten en in de box zat ook nog eens een verrassing. Moe naar huis en inde shop nog een knuffel uitgezocht voor thuis.Oma en Opa bedankt voor de fijne middag en wanneer gaan we weer!!!!!!!
.

Carnaval 2014

02 maart 2014
Met de optocht meegelopen met mijn Princessenkiel. Alissa was ook mee en hebben veel lol gemaakt. Wij gaan nog een paar dagen door Alaaf!!!!!!